Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Λίγα ...για τον (νέο) διαδικτυακό μας τόπο.


Λίγα λόγια.. για τον (νέο) διαδικτυακό μας τόπο.

     Όταν την 13/12/2002 είχαμε φτιάξει την (παλαιότερη) διαδικτυακή μας κοινότητα είχαμε αναφέρει τα ακόλουθα:

     «Αν και δεν είμαστε απολύτως σύμφωνοι, σ' αυτό που υποστηρίζουν πολλοί, ότι δηλαδή η νέα σύγχρονη τεχνολογία μας «ενώνει», εν τούτοις την χρησιμοποιούμε εδώ, κατασκευάζοντας μερικές ιστοσελίδες, περισσότερο όχι για να «ενωθούμε», αυτό το θεωρούμε δεδομένο, αλλά για να δημιουργήσουμε ένα σημείο αναφοράς και να προβάλουμε το μικρό χωριό μας έξω από τα φυσικά όριά του.
     Ένας ακόμα λόγος της κατασκευής αυτών των ιστοσελίδων είναι ότι σας είναι, τουλάχιστον στους περισσότερους, γνωστό, ότι εδώ και μερικά χρόνια προσπαθούμε να καταγράψουμε την ιστορία του χωριού μας. Το έργο μας αυτό που, με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι έφθασε σχεδόν στο τέλος του, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό και να προσφέρουμε όχι μόνον στους αγαπητούς συμπατριώτες μας αλλά και σε όλους με ιστορικές αναζητήσεις.
     Η διαδικτυακή μας κοινότητα λοιπόν, έχει περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα γύρω από την ιστορία του χωριού μας, αλλά προσφέρεται ακόμα για την ανταλλαγή οποιαδήποτε σχολίων, παρατηρήσεων, απόψεων, προτάσεων και λύσεων γύρω από οποιοδήποτε θέμα.
     Έτσι λοιπόν μην ξεχάσετε την εγγραφή σας και αν θελήσετε στείλτε μας τα μηνύματά σας. Οποιαδήποτε και αν είναι αυτά, καλά ή κακά. Όλα είναι ευπρόσδεκτα.
Μπορείτε ακόμα να υπογράψτε το «Βιβλίο επισκεπτών» μας και να περιηγηθείτε στα σχετικά «LINKS». Όταν αργότερα γίνουμε πολλοί ίσως ανταλλάζουμε και τις διάφορες απόψεις μας σε «πραγματικό χρόνο» από το «CHAT», της ιστοσελίδας μας.

Ευχαριστούμε
Κωνσταντίνος Γ. Κοκοσιούλης»

     Αυτά είχαμε αναφέρει τότε.
     Από τότε όμως έχουν περάσει σχεδόν εννέα ολόκληρα χρόνια. Πολλά άλλαξαν στο διάβα τους. Και τα περισσότερα άλλαξαν στις νέες τεχνολογίες. Έτσι και εμείς λοιπόν, θέλοντας να ακολουθήσουμε τους νέους ορίζοντες φτιάξαμε την νέα αυτή διαδικτυακή μας κοινότητα με τους ίδιους σκοπούς και οράματα.
     Όπως παρατηρήσατε ή θα παρατηρήσετε σε λίγο, έχουμε κάνει αρκετές πιστεύουμε ενδιαφέρουσες αλλαγές, στην όλη δομή του νέου αυτού διαδικτυακού μας τόπου. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο νέος αυτός διαδικτυακός τόπος του χωριού μας, να είναι εύχρηστος τόσον από πλευράς περιηγήσεως όσον και ευχάριστος και ενδιαφέρον από πλευράς παραμονής και πληροφόρησης. Τώρα αν το πετύχαμε δεν γνωρίζουμε ακόμα αλλά μπορείτε να αφήσετε τα δικά σας σχόλια στα επί μέρους άρθρα ή όπου εσείς νομίζετε ότι έχουμε κάποιο λάθος ή λείπει κάτι ακόμα.
     Οι δυνατότητες του νέου εξυπηρετητή που φιλοξενούμαστε (blogspot) της google, από ότι διαπιστώσαμε είναι σχεδόν απεριόριστες. Μπορεί βέβαια να θέλαμε κάτι ακόμα καλύτερο αλλά όπως λένε, πάντα το «καλύτερο θα είναι ο εχθρός του καλού».
     Μέχρι τότε, ας μείνουμε με αυτά.
     Ευχαριστούμε για την προσοχή Σας και Σας ευχόμαστε καλή διαμονή και περιήγηση στο μικρό «διαδικτυακό» χωριό μας.


Κωνσταντίνος Γ. Κοκοσιούλης»

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου